Søndag 15. nov Kl. 13:00

VARIGHET: Forventet varighet: 3 timer
ARRANGØR: Moss Kulturhus

Inspire Change 2020

Dette er plattformen for å høre ideene til noen av de nye stemmene i norsk samfunnsdebatt. Du vil knapt finne et mer engasjerende og inspirerende arrangement denne høsten.

Bør vi stanse oljeboring i Norge? Hva skjer med en verden som ikke stanser spredningen av atomvåpen? Er teknologi en forutsetning for å kunne beskytte menneskerettighetene våre?

Dette er noen av spørsmålene som 7 engasjerte ungdommer fra ulike deler av Norge vil reflektere rundt den 15. november. Inspire Change er et arrangement modellert på TED Talks og hver av ungdommene vil fremføre en monolog med ideer til en mer rettferdig og bærekraftig verden.

Bak arrangementet står Amnesty International, Changemaker, Greenpeace, Natur og Ungdom, Press – Redd Barna Ungdom, Røde Kors Ungdom og Spire. Teamet bak TEDxOslo har stått for coachingen av ungdommene og vil ha regi på arrangementet.

LES MER OM SMITTEVERN OG DITT BESØK I MOSS KULTURHUS HER