Søndag 21. nov Kl. 15:00

VARIGHET: 3 timer
ARRANGØR: TEDxOslo

UNDER 18 ÅR: 50,-

Forestillingene starter presis. Dørene til salen åpner som regel 20 minutter før forestillingens start.

Baren åpner 1 time før forestillingen starter. Vær ute i god tid for å inngå kø.

Inspire Change 2021

Er du opptatt av miljø, menneskerettigheter og en bedre verden for alle?

Blir du engasjert av diskusjonen rundt klimaendringer, vegetarianisme, netthets, psykisk helsevern eller menneskerettigheter?

Synes du det er viktig å snakke åpent om disse temaene og høre hva unge mener?

Da er Inspire Change høstens mest engasjerende og inspirerende arrangement for deg! Dette er plattformen hvor du får høre noen av de nye unge stemmene i norsk samfunnsdebatt.

Søndag 21. november inntar fem engasjerte ungdommer fra ulike deler av Norge scenen på Moss Kulturhus for å fortelle sin visjon for framtida, etter modellen kjent fra «TED Talks». De tar for seg noen av de viktigste spørsmålene i vårt samfunn, sett fra sitt personlige ståsted.

Bak arrangementet står Amnesty International, Greenpeace, Natur og Ungdom, Press – Redd Barna Ungdom og Røde Kors Ungdom.

Teamet som har vært med på å lage TEDxOslo har stått for coachingen av ungdommene har regi på arrangementet. Konferansier for arrangementet er Hamsika Premkumar.

Arrangementet gjennomføres fysisk, inntil videre med begrenset kapasitet i salen, men vil også streames live.

Takk til prosjektets hovedsamarbeidpartner KLP og økonomiske bidragsytere Bergesenstiftelsen og Moss Kommune.