Torsdag 23. sep Kl. 19:15

STUDENT: 150,-
BARN: 150,-

Instant Broadway

En helaftens improvisert musikal!

Dette høres muligens ut som en tvilsom idé, men tro det eller ei – det funker (nesten) alltid!

Et lite knippe utøvere fra Det Andre Teatret forsøker å sno seg frem gjennom musikalsjangerens emosjonelle irrganger. Med improvisert musikk, sang og dans skal de enkle historiene fortelles gjennom store fellesnummer, tankefulle soloer og røffe duetter mellom folk som både elsker og hater hverandre på samme tid.

Dette er høyrisikosport, men med potensiale for ekte Broadway-gevinst!

DET ANDRE TEATRET:
Det Andre Teatret åpnet dørene i Oslo i 2011 som Norges første og eneste teater med fokus på improvisasjon. Teatret er kjent for sitt varierte repertoar av skriptede og improviserte forestillinger for alle aldre og turnerer omfattende i skoler, kulturhus og internasjonale festivaler over hele verden. Det Andre Teatrets stil og kjennetegn er omforming, nær historiefortelling fortalt i dialog med publikum og lek med teatrale virkemidler.