Fredag 15. sep Kl. 20:00


HVOR: Samfunnshuset
VARIGHET: 1 time
ARRANGØR: Moss kulturhus


PRIS: 375,-
OBS! Fri Alder. Dette er et rusfritt arrangement.

Kiosken åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Det er ubetjent garderobe i Kjellern.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no


Billett

Isah

Isah har raskt blitt det nye store navnet på° den urbane R&B scenen. På° sin korte tid som artist har Isah hatt flere samarbeid med Dutty Dior, deriblant på hitsingelen «HALLO» som har over 31 millioner streams og som vant prisen for årets låt på P3 Gull 2019. I sitt travle 2019 debuterte han med sin etterlengtede og todelte EP: sukkerspinn & hodepine. EP-ene har hittil sammenlagt streams på over 23 millioner.

I tillegg til å gjeste Karpe på Norge og Europa-turne, ga Isah en av de mest omtalte opptredende under Kadetten 2019 og spilte fire utsolgte konserter på Parkteateret senere den høsten. Videre stakk Isah av med Årets stjerneskudd under by:Larm 2020, samt Årets gjennombrudd i Urban kategorien på Spellemannprisen 2019. Med trofehylla fylt til randen, har det unge supertalentet ikke bremset opp. Katalogen til Isah har vokst, med singler som “Zelda”, Drukne”, luv meg” og Blitz. Sistnevnte blir sunget for full hals og har blitt en fan favoritt siden slipp med over 5 millioner streams på spotify.

Gjennom en kaotisk pandemi har Isah likevel holdt seg aktiv og har rukket å spille en rekke utsolgte konserter. Mai 2022 slapp han singelen «Delilah», som høstet mange gode tilbakemeldinger og var et friskt pust for flere fans, både nye og gamle. Deretter fulgte han opp med sommerlåten «Love the chase» som ble spilt på noen av landets største festivaler, deriblant Palmesus, Øya og Stavern.

Festivalsommeren forlenget seg for Isah da han i august 2022  var med Karpe på hele 10 x utsolgt Oslo Spektrum, og i slutten av oktober slapp han den personlige låten «Øyne i nakken» med Stig Brenner – en låt som fort ble en allsang-låt under SDKT sin turné som spredde seg over 10 byer i fjor høst og fikk veldig gode tilbakemeldinger landet rundt. Låten er også første singel fra hans kommende debutalbum.

Det er ingen tvil om at den etablerte, men samtidig unge artisten Isah har fått en stor plass i den norske underholdningsbransjen. Han gjestet “Hver gang vi møtes” 2023, og hatt kjempesuksess underveis og etter deltakelsen av programmet. 2023 har startet med to låter på topp 10 på Spotify top 50. Han startet sesongen med sin versjon av “Alt du vil ha” sammen med Maria Mena som har vært en kanon hit. Låta lå 14 dager på rad som nummer to på top 50 Norge og har høstet enorme tilbakemeldinger fra både kjente og ukjente.

Isah ferdigstiller nå debutalbumet sitt som kommer april 2023.