Torsdag 8. apr Kl. 19:00

VARIGHET: 1 time og 30 minutter
ARRANGØR: Moss Kulturhus

Jævlig menneskelig – Ingeborg Senneset & Peder Kjøs

Du er ikke bra nok. Burde du ikke vært flinkere? Penere? Tynnere? Hatt mer muskler? Fått bedre resultater? Vært snillere? Fortjener du at andre liker deg? Hva hvis andre fant ut hvordan du «egentlig» er? Frykten for å bli avslørt kan få oss til å føle oss helt jævlig – og til å gjøre de jævligste ting.

Sett utenfra har vi det egentlig ganske bra. Hvorfor føler vi likevel så mye angst, skam, tristhet, sinne, sjalusi og ensomhet?

Ingeborg Senneset er journalist, sykepleier, influenser og forfatter av boken «Anorektisk», om hennes egen spiseforstyrrelse.

Peder Kjøs er psykolog, kjent fra NRK-dokumentaren «Jeg mot meg» og terapipodkasten «Hos Peder», og har skrevet flere bøker.

Sammen har de holdt flere populære foredrag og scenesamtaler.

I samtalen «Jævlig menneskelig» tar de for seg det vanskelige og vidunderlige menneskelivet. Det blir humor, varme og innsikt — og helt sikkert jævlig gjenkjennelig.