Fredag 9. des Kl. 19:00

VARIGHET: Ca. 70 minutter uten pause
ARRANGØR: Moss kulturhus

Forestillingene starter presis. Dørene til salen åpner som regel 20 minutter før forestillingens start.

Baren åpner 1 time før forestillingen starter. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Jan Thomas og Einar – Julepodshow

«Jan Thomas og Einar blir venner» LIVE Julepodshow på turné

De berømte podkast-bestevennene Jan Thomas og Einar Tørnquist inviterer deg og dine venner til live julepodshow på Moss Kulturhus. Billetter i salg nå!

Siden 2018 har Jan Thomas og Einar Tørnquist møtes ukentlig i et podkaststudio med ett mål: Å bli venner. Podkasten ble raskt en av landet mest populære – og Jan og Einar har blitt kompiser helt på ekte; både med hverandre – og store deler av Norge.

Nå kan du oppleve duoen live!

Sammen byr de to bestevennene på et show i podkast-form fra scenen. Jan og Einar utfordrer hverandre, skravler om ting de – og du – er opptatt av, og deler fra livene sine; en herlig miks av humoristisk hverdagsliv og glamorøse festdager. Det blir en kveld med latter- og hyggegaranti, som du ikke vil gå glipp av!