Søndag 21. apr Kl. 15:30

ARRANGØR: Moss kulturskole

BARN: 100,- (under 16år)

Arrangementet starter presis.

Kiosken åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no

Jeg tegner utenfor rammene – Kulturskolens teaterfestival

De fire teatergruppene Teaterbjørnene, R.A.M.P.E.L.Y.S., H.O.R.I.S.O.N.T. og Teaterkompaniet presenterer fire forskjellige forestillinger på årets store teaterhappening i Teaterskolen!

R.A.M.P.E.L.Y.S. (6.-7.klasse) spiller Hugin/Munin-stykket «Jeg tegner utenfor rammene» av Janne Aasebø Johnsen. Hva skjer når sang, dans og teater blir presset ut av skolen fordi det viktigste har blitt å gjøre det bra på regionale, nasjonale og internasjonale tester? Hva skjer når identiteten til et ungt menneske ikke får ord, men blir en dialog med seg selv fordi det ikke lenger er tid for undring? Hva skjer når elever blir tall i en konkurranse det ikke er mulig å vinne? Ny norsk dramatikk for barn og unge.