Fredag 4. nov Kl. 20:00

VARIGHET: Ca. to timer ink. pause
ARRANGØR: Moss Big Band

Forestillingene starter presis. Dørene til salen åpner som regel 20 minutter før forestillingens start.

Baren åpner 1 time før forestillingen starter. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Jubileumskonsert Moss Big Band med Odd René Andersen

Moss Big Band – Moss sitt eget storband – er klare for stort jubileum. Bandet  ble etablert i desember 2011, 10-års jubileumskonsert gjennomføres nå i selveste Parkteatret.

Moss Big Band ledes av sin faste musikalsk leder gjennom alle 10 årene, Rune Sundbø. Denne gangen har det lykkes å få med Odd Rene Andersen for å bidra til å gjøre jubileumskonserten til noe helt spesielt. Odd René Andersen har i mange år tilhørt eliten av norske vokalister og blir ofte omtalt som Norges ubestridte soulkonge.

Mange kjenner Odd René som frontfigur for Dream Police, som solist med storband, kor og orkestre over hele landet, eller for hans mange TV-opptredener – ikke minst i programserien Beat for Beat. Han var en av EMIs storsatsinger på midten av 90-tallet. Debutalbumet «Break of dawn» fra 1995 forhåndsolgte oppsiktsvekkende 30.000 eksemplarer, og sikret ham jobber med blant andre Paul McCartney, Tina Turner og Joe Cocker.

Odd René har de siste årene levert stilsikre, personlige versjoner av musikk fra hele den amerikanske soultradisjonen. Det betyr gospel og-blues-soul av gudfar Ray Charles, James Browns soulfunk og udødelige klassikere fra Stevie Wonder og Michael Jackson.

Men han gjør også jobber i helt andre formater. Han har spilt en rekke konserter med storband og håndterer storbandformatet til fingerspissene. Det er ikke uten grunn at han ved flere anledninger har blitt hentet inn som ekspertdommer og mentor i TV programmet Stjernekamp. Denne gangen er det Moss Big Band som får anledning til å spille med en vokalist av internasjonalt toppformat som er en formidler av rang.

Det blir også anledning til å høre bandets egen dyktige faste vokalist Elise Voll Sundbø, både med egne låter og i duett med Odd René Andersen.

Moss Big Band er meget aktive i mosseregionen. Aktiviteten har vært litt mindre de to siste årene med pandemi. I mars var de tilbake med et smell med Danseaften på Samfunnshuset scene. 11.juni spilte de på Losen i Larkollen, og 13.august åpnet de Byfesten 2022 i Kirkeparken i Moss.

På repertoaret har Moss Big Band klassiske swinglåter, latinlåter og vokallåter fremført av dyktige vokalister. Denne gangen altså med fantastiske Odd René Andersen som gjestevokalist. Bandets egen Elise Voll Sundbø vil også gi oss noen perler. Moss Big Band slår på stortromma 4. november. Det kommer til å bli en opplevelse med Moss Big Band for første gang på Parkteatret. Det er bare å sikre seg billetter og starte å glede seg.