Lørdag 6. nov Kl. 16:00

VARIGHET: 2 timer ink. ca. 15 minutter pause
ARRANGØR: Victoria Productions AS

Forestillingene starter presis. Dørene til salen åpner som regel 20 minutter før forestillingens start.

Baren åpner 1 time før forestillingen starter. Vær ute i god tid for å inngå kø.

Jul på Månetoppen

Det nærmer seg jul og Jentungen må skynde seg å nisse streker sånn at hun får langlue. Men det er ikke så lett å få til når ting ikke er helt som det skal. Nissepappa skal ut å reise og Nissekusine plumper ut med en stor hemmelighet. Det er ingen blåtime og på en tur til Blåfjell møter hun en Blånissegutt som beskylder Rødnissene for å stjele alle blåbærene. Kan det være sant? Og hvordan skal de løse problemene mellom Rødnisser og Blånisser?

Bli med inn i Gudny Ingebjørg Hagens kjente, kjære og fantastiske nisseunivers. Et univers som har gitt oss «Jul i Blåfjell» og «Jul på Månetoppen».  Dette er en helt ny dramatisering av «Jul på Månetoppen» basert på NRK`s legendariske julekalender. Her er det kjente sanger, spenning, savn, og glede.

Kanskje best av alt; En familieforestilling som omhandler konfliktløsning på høyt nivå med kjente nisser i alle farger!