Onsdag 15. des Kl. 19:00

VARIGHET: 1 time og 40 minutter uten pause
ARRANGØR: Aller Media AS

Forestillingene starter presis. Dørene til salen åpner som regel 20 minutter før forestillingens start.

Baren åpner 1 time før forestillingen starter. Vær ute i god tid for å inngå kø.

Juleshow 2021

Ikke engang en pandemi kan stoppe hele Norges Øivind Blunck, og med et skikkelig stjernelag i «Juleshow 2021» er det helt nytt show. Det blir en kveld fylt av latter og glede, tårer og gåsehud når Øivind Blunck, Tor Endresen og Reidun Sæther inntar scenen, med selveste Tangent 007 – «Beat for beat»-legenden Trond Nagel-Dahl – på pianokrakken.

Som om ikke dette er magisk nok i seg selv er også tryllekunstner og illusjonist Erling Solland med på laget. Men ikke en gang verdens beste magiker kan trylle fram en billett til «Juleshow 2021» hvis du er for sent ute.

Så løp og kjøp – og god jul alle sammen!