Lørdag 11. des Kl. 19:00

ARRANGØR: Moss Kulturhus

MEDLEM: 275,-
BARN: gratis

Forestillingene starter presis. Dørene til salen åpner ca. 20 minutter før forestillingen starter.

Juleshow med Heine Totland, Julie Dahle Aagård og Det Norske Blåseensemble

Det blir både jubel og julestemning når Det Norske Blåseensemble blåser julen inn sammen med Heine Totland og Julie Dahle Aagård.

Tradisjonen tro inviterer Det Norske Blåseensemble til juleshow med stort orkester og fantastiske gjester. I år får ensemblet besøk på scenen av Norges kanskje mest energiske entertainer, Heine Totland, og den fantastiske sangerinnen, Julie Dahle Aagård.

En kveld for alle

Her får du servert de amerikanske juleklassikerne, humoristiske innslag og musikalske overraskelser på løpende bånd. Ta med deg kjæresten, kollegaer, venner, foreldre, besteforeldre eller hele gjengen. Dette blir en kveld der selv Grinchen vil trampe takta.

Konserten ledes av Det Norske Blåseensemblets egen trompetist, Frank Brodahl.

Heine Totland

Med Heine Totland på scenen får du ekte entertainment, humor og halsbrekkende musikalske nummer til stor begeistring for både publikum og anmeldere. Totland er en erfaren artist med lang fartstid i underholdningsbransjen. Han har spilt store roller i musikaler som «Jesus Christ Superstar», «Chess», «Les Misérables» og «Mamma Mia», og du har sett ham på TV-programmer som Stjernekamp og Beat for Beat. Han har vært solist på en rekke plateproduksjoner og er også en mye brukt konferansier og foredragsholder.

Julie Dahle Aagård

Julie Dahle Aagård er utdannet fra jazzlinja på Konservatoriet i Trondheim, men vil ikke beskrive seg selv som jazzsangerinne. Soul, blues og gospel er hennes fremste kjennetegn. Hun har flere album og utallige opptredener med mange av landets fremste musikere og orkestre bak seg. Dahle Aagård trives også godt på teaterscenen. Allerede som 19-åring satte hun opp sin egen kabaret, «Julie heilt ålein». Senere har hun blant annet hatt hovedrollen i oppsetningen «Piaf» på Det Norske Teatret.

Det Norske Blåseensemble

Det varierte programmet gjør Det Norske Blåseensemble (DNBE) spennende for de fleste musikkelskere. Med røtter tilbake til 1734, kan DNBE skryte av å være Norges eldste orkester i kontinuerlig drift. Hele orkesteret består av 24 profesjonelle musikere med base i Halden.

DNBE blåser gjerne nytt liv i velkjente verk fra de tidligere periodene, men gjør også årlige jazz- og showproduksjoner. Et av satsingsområdene er sanntidsmusikk – improvisert musikk på klassiske premisser. Uansett sjanger setter orkesteret pris på et godt samarbeid. Med lokale aktører så vel som anerkjente nasjonale og internasjonale kor, solister og dirigenter.