Søndag 14. mar Kl. 13:00

Karius og Baktus

av Thorbjørn Egner
Med musikk av Christian Hartmann

Forestillingen egner seg for barn fra 3 år og oppover, og er dermed en førstegangs-teateropplevelse for mange barn. Alle har hørt om de morsomme, men rampete smårollingene, derfor kan det være både fascinerende, spennende og skummelt å møte disse tanntrollene på ekte.

Selvom forestillingen ikke er lang i tid, er det en fullverdig teater-oppsetting i 4 akter.  Den inneholder både humor, dramatikk, musikk og følelser, og dermed er lengden perfekt for barnepublikummet. Også foreldre og besteforelder gleder seg over de lekne krumspringene til Karius og Baktus, for alle generasjoner har et forhold til boka ble skrevet i 1949 av Thorbjørn Egner.

Få med deg denne populære forestillingen, og bli med når tanntrollene flytter inn i munnen til Jens.

Karius: Andreas Kjølberg
Baktus: Talina H. Skogseth
Foto: Trine Sirnes
Produsent: Talina