Søndag 21. apr Kl. 13:00

ARRANGØR: Moss kulturskole

BARN: 100,- (under 16år)

Arrangementet starter presis.

Kiosken åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no

Keiserinnens dyre klær – Kulturskolens teaterfestival

De fire teatergruppene Teaterbjørnene, R.A.M.P.E.L.Y.S., H.O.R.I.S.O.N.T. og Teaterkompaniet presenterer fire forskjellige forestillinger på årets store teaterhappening i Teaterskolen!

H.O.R.I.S.O.N.T. (6.-7.klasse) spiller kulturskoleklassikeren «Keiserinnens dyre klær» av Ingunn Andreassen. Dette er ny og morsom twist på det kjente eventyret om Keiserens nye klær. Vår keiserinne har usedvanlig god smak og klær seg alltid i den mest fasjonable moten, men hva skjer når de eminente moteskaperne Dolce og Banana dukker opp? Forestillingen er familievennlig, og passer godt for store og små teaterentusiaster.