Lørdag 24. feb Kl. 16:00


HVOR: Samfunnshuset
VARIGHET: Forventet varighet: 2 timer
ARRANGØR: Moss Bluesklubb


PRIS: 325,-
MEDLEM: 275,-
(av Bluesklubben)

Arrangementet starter presis.

Baren åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no


Billett

Kent Erik Thorvaldsen & The Jelly Roll Men – Moss bluesklubb

«Kent Erik Thorvaldsen & The Jelly Roll Men» er ett av få band i Norge i dag som rendyrker den tradisjonelle Chicago-bluesen helt ned til de stilige dressene, gjerne formidlet med glimt i øyet.

Bandet har samarbeidet en del med en annen Chicago-entusiast, Svalbard-aktuelle Knut Reiersrud, som har uttalt at albumet «Jelly Roll Shuffle» er en av de beste bluesplatene som er gitt ut av et norsk band. Bluesnews slo til med en sekser, og albumet fra 2017 ga dem også kontrakt med det internasjonale plateselskapet Rhythm Bomb Records. «Jelly Roll Shuffle» ble produsert av amerikaneren Little Victor – som også har besøkt Dark Season Blues.

I 2020 rakk The Jelly Roll Men å få med seg semifinalen i International Blues Challenge i Memphis før pandemien tok verden. Året etter debuterte de på Dark Season Blues. Petter Skoglund (trommer), Ole Martin Kristiansen Røsten (bass), Øyvind Stølefjell (piano), Christian Lie Øynes (gitar) og Kent Erik Thorvaldsen (vokal, gitar og munnspill) spiller både klassikere og egne låter og lover «full pakke» når de nå er på scenen.

The Jelly Roll Men spiller old school, low down blues – slik det er ment å spilles. Deres live forestillinger er en komplett pakke, som har den rette lyden, det riktige utseendet, holdningen og den rette følelsen! Bandet er en av de få som virkelig spiller den gamle bluesmusikken som dette. De fremfører gamle klassikere, og deres egne sanger er også i samme stil. Disse gutta er ikke bare fantastisk gode musikere men også fantastisk morsomme på scenen. Stor underholdning garanteres.

Siste nummer av bladet «Bluesnews» har for øvrig 2 siders omtale av Kent Erik Thorvaldsen & The Jelly Roll Men.