Søndag 14. mai Kl. 19:00


HVOR: Samfunnshuset
VARIGHET: ca. 1 time og 15 minutter
ARRANGØR: Moss Jazzklubb


PRIS: 350,-
UNGDOM (t.o.m 26 år): 120,-
MEDLEM: 275,-
(av Moss jazzklubb)

Forestillingen starter presis.

Barene åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no


Billett

Kjetil Flatland med band – Moss Jazzklubb

Kjetil Flatland er for mange en uoppdaget skatt. I tillegg til å være en fremragende saksofonist og vokalist er han en låtskriver av rang. Med røtter i folkemusikken og jazzen skriver han innholdsrike sanger – både musikalsk og tekstlig. Han tar tak i små og store ting i livet og i verden, og setter det inn i hjemmekjære og gjenkjennelige situasjoner. Sangene appellerer til flere generasjoner, og medmusikantene hans vitner også om hvor lista ligger.

På sitt nyeste album, «Når timen er blå», har han med seg noen av landets fremste musikere. Komposisjonene gir rom for mye improvisasjon, og på konserter byr bandet på drivende samspill, stemningsfulle klanger – og det oser av spilleglede!

Med på konserten i Moss er den legendariske gitaristen Georg «Jojje» Wadenius. Opprinnelig fra Sverige, var bosatt og jobbet i USA i ca 30 år, og nå bosatt i Oslo. Wadenius har en lang merittliste, og kan vise til samarbeid med artister som Aretha Franklin, James Brown og Simon & Garfunkel. Han var medlem av bandet Blood, Sweat and Tears, Steely Dan, og han var gitarist i husbandet på TV-showt Saturday Night Live i New York – for å nevne noe. Ved en tilfeldighet dukket han opp i studio da Kjetil og bandet var i gang med å spille inn, og han ble like så godt med selv.

Velkommen til en stemningsfull konsert med:

Kjetil Flatland – vokal og saksofon
Georg «Jojje» Wadenius – gitar
Vegard RIngsby Hasselgård – gitar
Helge Wahl Flatland – piano
Leif Johansen – bass
Ivar Loe Bjørnstad – trommer

Konserten støttes av Viken Fylkeskommune.