Lørdag 9. mar Kl. 16:00


HVOR: Samfunnshuset
VARIGHET: Forventet varighet: 2 timer
ARRANGØR: Moss Bluesklubb


PRIS: 325,-
MEDLEM: 275,- (av bluesklubben)

Arrangementet starter presis.

Barene åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no


Billett

Kurt Slevigen og Arne Fjeld Rasmussen – Moss bluesklubb

Spelemannsnominerte i bluessjangeren 2022 – Kurt Slevigen og Arne Fjeld Rasmussen, kommer til Moss Bluesklubb Samfunnshuset lørdag 9.mars2024.

Support denne ettermiddagen er Mossingene Emma Heiberg m/ Kristian Norgård og Jostein Andersen.

Kurt Slevigen er en erfaren gitarist og vokalist som har spilt i ulike bluesband siden tidlig på 80-tallet i Bergen, Trondheim og Oslo. Hans Musikkstil består av gammel countryblues og Chivago blues fra 50 og 60-tallet.Slevigen har gitt ut flere album i løpet av sin karriere, inkludert “Rockin Feet” med Chicago Bound i 1997, soloplaten “West Side from the East Side” i 2002 og nylig “Paying Homage to the Blues” 2022 som han spilte inn sammen med Arne Fjeld Rasmussen. Slevigen har spilt sammen med Arne Fjeld Rasmussen siden 1990-tallet. Norwegian Blues Adventure valgte Kurt Slevigen som første artist til å spille i Royal Albert Hall i november 2019.

Arne Fjeld Rasmussen er en norsk munnspiller, produsent og maler fra Nord-Odal. Han begynte å spille munnspill i 1989, og har siden etablert seg som en av norges beste på munnspill. Han har samarbeidet med en rekke artister både nasjonalt og internasjonalt, og er anerkjent som en autoritet blant norske blues munnspillere. Arne har bl.a. vært med å berike musikken til artister som Kurt Slevigen, Vidar Busk, Amund Maarud og ikke minst Chicago legenden Taildragger.