Lørdag 28. nov Kl. 19:00

VARIGHET: Forventet varighet: 1 time og 15 minutter
ARRANGØR: Stand up Norge AS

LATTER LIVE på turné!

KOMIKERNE VENDER TILBAKE TIL SCENEN!

De siste årene og gjennom tre sesonger har mange fått med seg «Latter Live» på NRK.
I denne programserien får landets ledende standup-komikere lov til å boltre seg i beste sendetid fra Latter på Aker Brygge.
Se mer her: https://tv.nrk.no/serie/latter-live

Disse sesongene hadde i gjennomsnitt 6-800.000 seere hver uke og har gitt standup-sjangeren et oppsving på live-scener over hele landet.
Nå får man altså muligheten til å få med seg denne suksessen i levende live, når de mest populære komikerne fra TV-serien legger ut på turné med sceneproduksjonen kjent fra TV.
Dette blir show!

Are Kalvø bør være kjent for de fleste, som forfatter, satiriker og komiker. Mange oppdaget ham for første gang gjennom «Hallo i uken», et ukentlig satireprogram på NRK P2, hvor han var programleder i en mannsalder. Hans første soloforestilling, «Kalvø – ein time av livet ditt du aldri får tilbake» ble kåret til Årets Sceneforestilling i 2015 og hans neste forestilling, «Hyttebok frå helvete» ble en stor suksess og særdeles kritikerrost, både på scenen og i bokform.

Halvor Johansson fikk nettopp «Stå Opp Prisen 2020». Programlederen fra Radio Rock er et standupstjerneskudd som har lagt hele Norge for sine føtter med  den kritikerroste forestillingen «Ta deg sammen!».

Med naturlig sceneautoritet og sjarmerende fremtoning fremkaller Halvor latterbrøl fra publikum i alle aldre over hele landet.

Lars Berrum er en av de mest innovative stand-up-komikerne i Norge og har blitt en publikumsfavoritt etter premieren på sin første solo-forestilling, «Tuttifruttiland».. Han har raskt etablert seg som en uforutsigbar komiker som elsker å overraske, noe publikum setter stor pris på. Berrum pusher stadig standup-formatet og publikum opplever å le av ting de ikke har hørt eller sett tidligere på en norsk standup-scene.

Så kjære publikum – ta godt imot: LATTER LIVE – direkte fra PARKTEATRET – vi gleder oss til å le sammen med deg igjen!

LES MER OM SMITTEVERN OG DITT BESØK I MOSS KULTURHUS HER