Fredag 10. feb Kl. 21:00

MEDLEM: 200,-
(av Moss Jazzklubb)
Konserten starter presis.

Barene åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å inngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no

Live & Current – Kryssover Jazzfest Moss

Live & Current er et samarbeidsprosjekt mellom saxofonkvartetten Current og sanger og jazzkomponist Live Foyn Friis, med utgangspunkt i Lives arrangementer av hennes egne låter. Kvintetten utforsker møtet mellom ny musikk og jazz. Førende for uttrykket er Live’s komposisjoner med referanser til alternativ pop, indie, elektro og jazz, frie improviserte stykker og saxofonklang-landskap blandet med massiv improvisasjon.

Om Live Foyn Friis
Jazzvokalisten Live Foyn Friis sitt musikalske landskap spenner bredt fra tradisjonell storbandjazz til det mer sarte og moderne jazz og pop uttrykk. Hun har gitt ut flere plater, Running Heart, With Strings og With Aarhus Jazz Orchestra. I tillegg til sitt virke som utøvende arbeider Live også som bandleder, sangskriver og komponist. Hun havnet i Danmark på slutten av studiene der hun har vunnet flere priser, bla. Årets Unge Jazzkomponist og Danmarks nye jazzstjerne, og høstet stor anerkjennelse.

Om Current
Den norske saxofonkvartetten Current har siden starten i 2010 arbeidet med å formidle ny musikk til et bredt publikum. Gjennom å kontinuerlig bestille og urfremføre verk av både etablerte og unge nordiske komponister har kvartetten opparbeidet seg et stort repertoar av dagsaktuell musikk. Komponister Current har samarbeidet med er blant andre Eyolf Dahle, Olav Anton Thommesen, Martin Ødegård, Arnt Håkon Aanesen og Allan Gravgaard Madsen. Kvartetten har holdt mesterklasser ved Birmingham Conservatory of Music, Sibelius Akademiet og Conservatoire de Musique de Aulnay sous i Paris. Current driver konsertserien CURRENT//LY på kulturhuset Hausmania.