Lørdag 11. feb Kl. 06:00

HVOR: Moss

ARRANGØR: Kryssover Jazzfest Moss

Dagspass byttes inn i billettbånd på den første konserten man deltar på.

Lørdagspass – kryssover Jazzfest Moss 2023

Grenseløs jazzmusikk av høyeste kvalitet
Kryssover Jazzfest Moss er en jazzfestival som arrangeres for fjerde gang i 2023. Festivalen startet i 2019, og er nå samarbeid mellom fire kjente kulturinstitusjoner i Moss; Moss Kulturhus, Arena Moss Kirke- og kultursenter, House of Foundation og Moss Jazzklubb. Målet er å gi publikummet sjangeroverskridende jazzmusikk av høyeste kvalitet, derfor også navnet Kryssover (crossover). Programmet kan inneholde både sanntidsmusikk, joik, blues, soul, elektronika og rock – alt ispedd jazz og levert av dyktige musikere fra inn- og utland.

Bli blåst av banen av Det Norske Blåseensemble
Fast på programmet er Det Norske Blåseensemble med en konsert utarbeidet spesielt for Kryssover Jazzfest. Det Norske Blåseensemble gir deg 22 av Norges fremste profesjonelle musikere på én og samme scene, ofte i samarbeid med fantastiske gjestedirigenter og solister fra hele verden.

Jazz for alle – uansett alder og musikksmak
Du trenger ikke være jazz-kjenner for å ha glede av Kryssover Jazzfest. Festivalen har et variert program og er til for alle som har lyst til å utfordre egen musikksmak. Det er også egne arrangementer for de yngste, som workshops for unge musikere og konserter for hele familien. Enten du er barn eller voksen, glad i jazz eller bare glad i god musikk – velkommen til Kryssover Jazzfest Moss!