Søndag 22. nov Kl. 12:00

VARIGHET: ca. 1 time uten pause
ARRANGØR: Moss Kulturhus

Baren åpner en time før forestillingens start. Vi anbefaler at du kommer i god tid for å unngå kø (minst 30 min før).

Billetter refundres kun ved avlyst arrangement.

Meg og Kammeraten min

FUKTIG PLATESLIPP FOR BARN I ALLE ALDRE!

Gjøre dere klare for SJELDNE SKJELL!

Meg og Kammeraten min har laget ny plate, den sjeldne sjetteplata! Bli med på sjelden slippfest.

Meg og Kammeraten min har spilt for barnehager og skoleklasser, kulturhus og festivaler i hver krinkel og fiskekrok av Norge. De har til og med gitt ut plate på et verdensspråk og sendt den rundt på kloden!

Sjetteplata SJELDNE SKJELL ble til etter at Meg og Kammeraten min skrev bestillingsverket BØLGER til 10-årsjubileet for Kulturhuset Bølgen i Larvik. Det er ett år siden, nå er deres aller beste plate nybadet og klinkende klar og den feirer vi sammen med dere!

Fram til konserten kan dere øve på dette:

SER DU KJELL, FORSKJELL

PÅ HANSKJELL OG HUNSKJELL

SJELDNE SKJELL, SERRU!

Meg og kammeraten min er Martin Hagfors (Meg) og Erik Johannessen (Kammeraten).
Martin er kjent som en av landets mest respekterte låtskrivere, Erik som trombonist, arrangør og multiinstrumentalist fra blant andre Jaga Jazzist.