Søndag 25. sep Kl. 18:00

SCNENEKORT: 220,-
STUDENT: 170,-
BARN: 170,-

Forestillingene starter presis. Dørene til salen åpner som regel 20 minutter før forestillingens start.

Baren åpner 1 time før forestillingen starter. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Miss Liberty – Gosia Mielech

Alle mennesker er født frie. Men noen velger bort friheten og lever heller livet bak fysiske og mentale stengsler. Hva er ditt bur laget av?

Miss Liberty lar oss se på definisjonen av frihet med nye øyne.

Fra en larve i kokong til en sommerfugl – Miss Liberty tar oss med gjennom sin transformasjon fra dyp dvale og bevisstløs tilstand, til hun kan omfavne friheten med all sin kreativitet og skjønnhet.

Frihet, med alle sine falsetter av opprør, kunnskap, risiko, ansvar, verdighet og medmenneskelighet, er uvitenhetens rake motsetning.

I forestillingen kan man høre stemmer fra hele verden lese fra Verdenserklæringen om menneskerettigheter, som ble vedtatt i 1948. Budskapet i de 30 punktene i menneskerettighetserklæringen, er fortsatt like høyaktuell den dag i dag.

Konsept, koreografi, performance: Gosia Mielech
Musikk: Anna Suda / Dj An on Bast
Music coordination: Ray Wilson
Stemmer: Ray Wilson, Gosia Mielech, Lee Brummer, Nicole Kno¨ll, Luca Biondi, Jasmine Fan, Margarida Macieira, Omri Klein, Ashdin Doctor, Delphine Nofit.
Scenografi: Piotr Tetlak
Krone: Karolina Pytlakowska Decolove
Kostymer: Marzanna Gruszczyn´ska Light designer: Pawel Murlik
Produksjon: Jaggy Polski, DanceLab
Manager: Anna Wro´blowska

The performance was partially created during the artistic residency at Cracow Choreographic Centre – Nowahuta Culture Centre in 2021. The project was realised thanks to a grant from the Ministry of Culture and National Heritage of the Republic of Poland.