Fredag 14. aug Kl. 18:14

HVOR: Nesparken
ARRANGØR: Moss2020

Moddi

Moddi holder i år «Fredskonserten» i Moss. Sammen med Faten, holder han først «Fredstalen» som vises digitalt i forkant av konserten. Det er skjermer plassert for publikum ved den nye scenen i Nesparken.

Det er ikke enkelt å plassere Moddi, eller Pål Moddi Knutsen som han egentlig heter, i bås. Bustehodet fra Senja krysser sjangre, språk og landegrenser, og det er like sannsynlig at du finner ham på en festivalscene i Tunisia som i kantina på et norsk smelteverk. I Norge er den lysluggede visesangeren mest kjent for vakre og melankolske sanger som «Togsang» og «Nordnorsk julesalme», men Moddi har også en betydelig internasjonal karriere å vise til, ikke minst med singelen «House by the Sea» som for alvor bragte Moddi ut til lyttere verden over. Vi ser frem til en stemningsfull konsert i Nesparken. Begrenset antall billetter.