Lørdag 21. aug Kl. 18:00

VARIGHET: ca 3,5 timer inkludert en pause mellom kl. 20.00 – 20.45
ARRANGØR: Christian Frederik-dagene

Morsalangs

«Morsalangs» er kulturfesten som skal feire byens opprinnelse. Det var kraften og energien fra vannet og fossen, og den korte avstanden til en trygg havn, som ga grobunn for bebyggelsen som vokste frem langs Mossefossen. «Morsalangs» skulle vært arrangert i fjor under byjubileet. Slik ble det jo ikke. Men nå i år får vi det til. Vi må endre litt på planene, og tilpasse oss smittevernkrav. Men mangfoldig, storslått, verdig og spektakulært skal det bli. Kjøp deg en billett, slik at du er registrert. Gjør deg klar til en lang kulturfest, i godt skotøy. Det er ikke dumt å ha en vannflaske med på den kulturelle vandringen.

Kl 18.00 starter moroa! En ukes tid før arrangementsstart, får du beskjed om hvilken scene du skal møte på. I første del av «Morsalangs» er det 6 scener, med de beste av de lokale aktørene du møter. En stor variasjon av kunstnerisk uttrykk, møter deg i noen perler av byrom i Møllebyen og Verket.

Du får en pause mellom ca kl. 20.00 og 20.45. Deretter starter del 2. I denne delen er det større arenaer, og du vil møte FrikarX, balansekunstnere fra Eskil Rønningsbakken og den fantastiske dansegruppen Tabanka.

Arenaene ligger mellom Mossefossen og Nesparken.

Hele veien rundt blir du fylt av vertskap, som vil minne deg på smittevern og som kan løypa.

Bli med på denne storslåtte kulturfesten i august. Det vil bli et minne for livet.