Fredag 23. apr Kl. 21:00

VARIGHET: 1 time og 15 minutter
ARRANGØR: Moss Kulturhus

Ny dato: Fredag 23. april 2021.
Kjøpt billett er gyldig til ny dato.

Morten Abel

Morten Abel har over 40 års erfaring som låtskriver og artist. Med over 600 000 solgte album og hele 5 spellemannpriser, er han for lengst som en institusjon å regne i norsk musikkliv. Fra Mods til The September When via Peltz, og ikke minst som soloartist, er Morten Abel en musiker som stadig fornyer seg.

Nå får du en unik mulighet til å oppleve Morten Abel tett på. Sammen med multiinstrumentalist Thomas Gallatin utforsker Abel det nære duoformatet.

«Vi har lenge hatt lyst til å gjøre noe i et mindre format. Det er utrolig spennende, som å starte band for første gang», sier Morten Abel.

De tar for seg låter fra hele abels karriere og gir dem nye drakter. Etter fire tiår som låtskriver og entertainer, er Abel fremdeles en av landets beste formidlere, og skuffer aldri på scenen. Du skal ikke se bort i fra at en og annen overraskelse dukker opp, i tillegg til de gode kjenningene.

«En aldeles strålende konsert!» – festivalguide.no

Gled dere!