Lørdag 24. okt Kl. 20:00


HVOR: Samfunnshuset

ARRANGØR: Moss Big Band


PRIS: 225,-
Forestillingene starter presis. Dørene til salen åpnes ca 20 minutter før forestillingen starter.

Baren åpner en time før forestillingens start. Vi anbefaler at du kommer i god tid for å unngå kø (minst 30 min før).

Billetter refundres kun ved avlyst arrangement. 

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av evt. moderasjonsbevis.


Billett

Moss Big Band

Moss Big Band under ledelse av Rune Sundbø og med de dyktige vokalistene Elise Voll Sundbø og Gilbert Marshall er klare for en svingende kveld på den nye flotte scenen i Samfunnshuset.

Storbandet er meget aktive i mosseregionen, musikerne ser fram til å få lov til å spille på byens nye flotte konsertscene. De har de siste årene gjennomført en hel rekke konserter og dansetilstelninger og 2020 kommer til å bli bandets mest aktive år etter oppstarten før nyttår i 2011. Året startet med kirkekonsert i en fullsatt Rygge kirke.  

På repertoaret har Moss Big Band klassiske swinglåter fra Count Basie og Glenn Miller, latinlåter og vokallåter fremført av dyktige vokalister. Duetter får vi også. Moss Big Band er kjent for sitt allsidige repertoar.   

Også denne gang får man høre klassikere udødeliggjort av Frank Sinatra, med Gilbert Marshall som crooner. Gilbert er en godt kjent mossemusiker med flott stemme – ingen visste for at par år siden at Gilbert er en glimrende crooner, men det er han! Elise Voll Sundbø har vært en meget dyktig vokalist i Moss Big Band gjennom flere år, hun er selvsagt på plass denne gangen også. 

Endelig er det en ny mulighet for de som er glade i storband. Dette kommer til å svinge! 

Ta med danseskoene, her kommer det flotte danselåter på rekke og rad!

LES MER OM SMITTEVERN OG DITT BESØK I MOSS KULTURHUS HER