Lørdag 15. okt Kl. 21:00

ARRANGØR: Moss kulturhus

Konsertstart ca. kl. 21:00
Dørene åpner kl. 20:00

Vær ute i god tid for å inngå kø i baren. Baren er åpen under hele konserten.

NB! Stående konsert

Motorpsycho

Moss kulturhus og House Of Foundation presenterer Motorpsycho!

Motorpsycho har holdt det gående i over 30 år, og er fremdeles like kompromissløse, relevante, dominante – og ubeskrivelig bra. Sist Motorpsycho var i byen var det i en festivalsetting, på Lyse netter, med mange andre band og artister. Dette blir enda renere, større og råere – ja, et must å få meg seg for alle rock- og musikkinteresserte i regionen. House of Foundation inviterer til vorspiel og nachspiel, så dette blir en helaften for både Psychonauts og andre rockehuer!

«Vi har lenge hatt lyst til å arrangere en konsert med Motorpsycho. Men vårt eget lokale er dessverre litt for lite for slike prosjekter så det er helt nydelig at vi nå kan slå oss sammen med Moss Kulturhus og arrangere denne konserten på Samfunnshuset som kanskje er en av regionens aller kuleste scener for live musikk.» Sier Martin Sørhaug

Motorpsycho er i høst aktuelle med det nye albumet «Ancient Astronauts», deres siste utgivelse i en intet mindre enn imponerende og omfattende diskografi. «Ancient Astronauts» er det første Motorpsycho-album på lang tid hvor materialet utelukkende fremføres i trioformat med Hans Magnus Ryan, Tomas Järmyr og Bent Sæther. Det er bare å glede seg til en unik konsertopplevelse!

NB! Stående konsert, kun 430 billetter i salg!