Lørdag 23. okt Kl. 18:00

VARIGHET: Ca. 2 timer
ARRANGØR: Teaterkråkene

BARN: 225,-

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av evt. moderasjonsbevis

Musikalen 13 – Teaterkråkene

Dette blir Teaterkråkenes 27 oppsetning, og denne gang er det musikalen 13 som står på programmet. Proppet til rannen med fengende musikk, dans, sang, humor, alvor og glede!

Vår hovedperson i 13 blir dratt vekk fra sitt travle storbyliv og flytter til en ganske liten by. Der møter han mange ungdomsskoleelever og han må finne ut av hvor han selv hører hjemme. Du vet – de kule, de sære, taperne, frikerne, nørdene, atletene, danserne. Og ikke nok med det, han blir snart 13….

Hvorfor må han flytte?
Og hvorfor må han ha de kule vennene?
Hva vil det si å være populær?
Ikke minst, hvorfor tar man dumme valg når man vil være populær?
Hva er egentlig populær?
Hva betyr det å bli 13? Hva er Bar Mitzvah?

Og hva får du hvis du setter musikalen 13 sammen med Teaterkråkene? Jo, du får premiere på en morsom, sår, sær, spennende musikal, i oktober på Parketeatret i Moss!