Onsdag 9. feb Kl. 19:00

VARIGHET: ca. 60 min + ettersnakk
ARRANGØR: Moss Kulturhus

BARN/STUDENT: 170,-

Forestillingen har en totalkapasitet på 200 personer.
Publikum sitter med ett sete mellom kohortene.
Munnbindpåbud for publikum når det ikke er mulig å holde minst én meters avstand.

Forestillingene starter presis. Dørene til salen åpner som regel 20 minutter før forestillingens start.

Baren åpner 1 time før forestillingen starter. Vær ute i god tid for å unngå kø. NB! Det er ikke alkoholservering på denne forestillingen.

Nagelhus Schia Productions – You Know This Song

Hver kropp bærer på en tragisk skjørhet, en urokkelig styrke. Mens hver enkelt historie varierer, finnes det en dypere fortelling vi alle deler. You Know This Song er en svært fysisk og ekspressiv danseforestilling som omfavner tragedien, tapet og sorgens iboende skjønnhet, og som oppfordrer oss til å gjenkjenne, og å tenke over, vår felles opplevelse av det å være menneske. Fragmenter av portretter, kjente sangtekster, bevegelse og filmatisk estetikk veves inn i hverandre og danner et speil som viser vår reise gjennom et enormt landskap av følelser.

Melodien og teksten forandrer seg, men sangen forblir den samme. We all know this song.

Trailer You Know This Song I Tom Weinberger from Nagelhus Schia Productions on Vimeo.

Tom Weinberger startet sin karriere i Batsheva Dance Company og har siden danset for blant annet L-E-V, GöteborgsOperans Danskompani og The Forsythe Company. Han begynte å koreografere under Batsheva Dancers Create, og har siden koreografert for blant annet Johannes Weiland Dance Company, Springboard Dans Montreal, SUNY Purchase, Atea9 og NDT2.

***

Every body carries a tragic fragility, an unwavering strength. While each individual story varies, there is a deeper narrative we all share. You Know this Song is a highly physical, theatrical dance piece that leans into tragedy, loss, and the beauty that lives in grief. It invites us to recognise and sit with the shared experience of being human. Bleeding together fragmented portraits, familiar lyrics, movement, and a strong cinematic aesthetic, the work offers a window through which we can see our own reflection, traveling through the vast landscape of emotions.

The melody shifts, the lyrics change, yet we all know this song.

Tom Weinberger began his career with Batsheva Dance Company under artistic director Ohad Naharin and later on continued dancing with companies such as L-E-V, Gothenburg dance company, The Forsythe Company and more. He began choreographing under Batsheva Dancers Create and has since been invited to choreograph works on various companies such as Johannes Weiland Dance Company, Springboard Dans Montreal, SUNY Purchase, Atea9 and NDT2.

Medvirkende:

Regi, koreografi og scenografi: Tom Weinberger

Med dansere fra NSP 2: Edith Strand Askeland, Ian Ancheta, Ida Juel Hansen, Lisa Teige, Matthea Lara Pedersen, Oliver Paulsson, Sarah Fischer Luckow, Tormod Midtbø, og Iannes Bruylant (hospitant)

Originalmusikk: Matan Daskal
A cappella komposisjon: Sarah Gordon Butler
Kostyme: Line Maher
Garderobe: Elise Nystad
Lysdesign: Martin Myrvold
Lys: Kai Roger Havn
Lyd: Terje Wessel Øverland, Stein David Baastad, Nikolai Høgset
Koreografiassistent: Sarah Gordon Butler
Manager Tom Weinberger: Aurélie Cayla
Foto/film: Antero Hein

Nagelhus Schia Productions:
Kunstnerisk leder: Guro Nagelhus Schia
Assisterende kunstnerisk leder: Vebjørn Sundby
Prøveleder: Kristin Hjort Inao
Produsent: Tara Ishizuka Hassel

Co-produsert av Bærum Kulturhus
Støttet av Viken fylkeskommune, Bærum kommune, Talent Norge og Sparebankstiftelsen DNB.