Fredag 11. mar Kl. 19:00

VARIGHET: 1 time og 20 minutter
ARRANGØR: Nordic Moments AS

Forestillingene starter presis. Dørene til salen åpner som regel 20 minutter før forestillingens start.

Baren åpner 1 time før forestillingen starter. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Nordic Tenors – Classics

Nordic Tenors kommer med sin varme, vakre og virtuouse forestilling «Nordic Tenors – Classics». Med sin enestående pianist og noen av Norges beste musikalske arrangører puster de nytt liv til evige klassikere fra Griegs tid og frem til i dag. Publikum får høre noen av historiens vakreste musikalske høydepunkt fremført med kløkt og glede av tre av Norges fineste stemmer. Forestillingen spenner fra opera og klassiske musikalske uttrykk til populærmusikalske genre og viser. Publikum kan glede seg til hjerterørende musikalske opplevelser, helsebringende mosjon for lattermusklene og himmelsk balsam for lydhøre ører.

Nordic Tenors består av Roald Haarr, Nils Georg Nilsen og Jan-Tore Saltnes. De har med den anerkjente pianisten Torgeir Koppang. Gruppen har vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og vunnet publikums hjerter over hele landet.