Fredag 11. sep Kl. 19:00

ARRANGØR: Nordic Moments AS

Baren åpner en time før forestillingens start. Vi anbefaler at du kommer i god tid for å unngå kø (minst 30 min før).

Billetter refundres kun ved avlyst arrangement.

Nordic Tenors ”Viva la Musica”

15.mars kommer Nordic Tenors til Moss med sin nye forestilling ”Viva la Musica”;

Forestillingen vil gi publikum en kveld spekket med musikalske høydepunkter og mye humor. “Viva la Musica» er et spansk uttrykk, og betyr “lenge leve musikken». Musikk har vært underholdning og terapi for oss mennesker gjennom tusenvis av år. Nordic Tenors sprudler av sang og musikkglede, og erklærer sin kjærlighet til de vakre klassiske perlene fra operaens verden og til musikalske høydepunkter fra pop- og visesjangeren. Deres nydelige stemmer har gitt mange gåsehud og uforglemmelige øyeblikk. De sjarmerende tenorene har vunnet publikums hjerter like mye for sine humoristiske innslag som for sine flotte stemmer. Publikum kan derfor glede seg til både store musikalske opplevelser og herlige humor som vil gi lattermusklene god trim!

Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Sveinung Hølmebakk og Jan-Tore Saltnes. De har med seg sin eminente pianist Øystein Lund Olafsen. Gruppen har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og har vunnet publikums hjerter over hele landet.