Søndag 10. des Kl. 18:00


HVOR: Parkteatret
VARIGHET: 1 time og 50 minutter ink. pause
ARRANGØR: Moss kulturhus


PRIS: 575,-
BARN: 475,-
GRUPPE (+4): 475,-

Forestillingen starter presis.

Barene åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no


Billett

Nøtteknekkeren

Nøtteknekkeren er et vakkert eventyr om den unge Clara som sovner og opplever at nøtteknekkerprinsen, leketøysoldater, snøfnugg og sukkerplummefeen våkner til liv. Drømmen er ikke bare hyggelig, full av søtsaker og snø, for plutselig må Clara og prinsen slåss mot forvokste rotter og mus!

Det var komponisten Pjotr Tsjaikovskij som gjorde denne fortellingen til en av verdens mest populære balletter i 1892, og i dag er det en verdensomspennende juletradisjon å se denne forestillingen. Kanskje har det noe med at både dans og musikk oppleves som universelle språk, og uansett nasjonalitet eller alder blir man grepet av denne historien om en jentes skjøre drøm og kampen mellom det gode og det onde, der kjærligheten vinner til slutt.

Denne versjonen av Nøtteknekkeren bruker klassisk koreografi av Marius Petipa og blir fremført av Classical Ukrainian Etoile Ballet. Dette kompaniet inkluderer profesjonelle ballettdansere som blant annet har vunnet internasjonale ballettkonkurranser, People’s Artists of Ukraine, og solister fra både ukrainske og (siden februar 2022) europeiske scener. Classical Ukrainian Etoile Ballet deltar på turnéer rundt om på verdens største scener.

Turnéen i Norge presenteres av non-profitt organisasjonen Kultur For Folket for å støtte ukrainske ballettkunst og artister som ikke har mulighet til å opptre i hjemlandet.