Lørdag 14. des Kl. 18:00


HVOR: Parkteatret
VARIGHET: 1 time og 50 minutter
ARRANGØR: Moss kulturhus


PRIS: 575,-
BARN: 470,- (under 16år)
GRUPPE: 470,- (+4 pers)

Arrangementet starter presis.

Kioskene åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no


Billett

Nøtteknekkeren

Bare å glede seg til den verdenskjente balletten Nøtteknekkeren, fremført av ukrainske ballettstjerner i Classical Ukrainia Etoile Ballet til Tsjaikovskij uendelig vakre musikk. En nydelig opplevelse for hele familien!

Nøtteknekkeren er et vakkert eventyr om unge Clara som sovner og opplever at nøtteknekkerprinsen, leketøysoldater, snøfnugg og sukkerplummefeen våkner til liv. Drømmen er ikke bare hyggelig, full av søtsaker og snø. Clara og prinsen må også slåss mot forvokste rotter og mus.

Det var komponisten Peter Tsjaikovskij som gjorde denne fortellingen til en av verdens mest populære balletter i 1892, og i dag er det en verdensomspennende juletradisjon å se denne forestillingen. Kanskje har det noe med at både dans og musikk oppleves som universelle språk, og uansett nasjonalitet eller alder blir man grepet av denne historien om en jentes skjøre drøm og kampen mellom det gode og det onde, der kjærligheten vinner til slutt.

Denne versjonen av Nøtteknekkeren bruker klassisk koreografi av Marius Petipa og blir fremført av Classical Ukrainian Etoile Ballet. Kompaniet består av profesjonelle ukrainske ballettdansere om ikke har mulighet til å opptre i hjemlandet.

Turneen presenteres av den norske organisasjonen “Kultur for Folket” for å støtte ukrainsk klassisk ballettkunst og ukrainske artister som ikke har mulighet til å opptre i hjemlandet. Turneen finner sted i november og desember i Norge, Sverige og Danmark.