Søndag 28. nov Kl. 17:00

VARIGHET: 1 time og 10 minutter
ARRANGØR: Moss Kulturhus

Forestillingene starter presis. Dørene til salen åpner ca. 20 minutter før forestillingen starter.

NRK Supers julemagi

For første gang skal NRK Super på juleturné! I showet «NRK Supers julemagi» har vi med oss to kjente NRK Super-profiler som sammen med Fantorangen, en musiker og dansere skal sette hele familien i julestemning. Showet veksler mellom musikalske innslag, dans og sang på scenen, samt en «magisk» julekalender på storskjerm.

Selma Ibrahim er programleder i «Supernytt» og «MGPjr».

Margrethe Røed var deltaker i årets «Kompani Lauritzen». Hun har vært programleder i «Labyrint», og har spilt «Turte» i teaterforestillingen «Jul i Blåfjell».

Fantorangen har vært NRK Supers’ maskot siden kanalen startet i 2007, og trenger neppe noen introduksjon.

Hans Petter Hammersmark slo gjennom i «The Voice» i 2012, og har siden turnert med blant annet Oslo Gospel Choir.

Showet varer i cirka 70 min, og passer for barn fra 5 år og oppover.