Fredag 10. jan
Kl. 19:00

VARIGHET: ca 90 min uten pause
ARRANGØR: Moss Kulturhus

Baren åpner en time før forestillingens start. Vi anbefaler at du kommer i god tid for å unngå kø (minst 30 min før).

Billetter refundres kun ved avlyst arrangement.

Nyttårskonserten 2020

Velkommen til årets vakreste nyttårsfest!

Som en av sine kjære tradisjoner åpner Det Norske Blåseensemble det nye året med å ønske varmt velkommen til klassisk nyttårsfeiring! På sedvanlig vis smykker de seg med strålende solister fra inn- og utland med henholdsvis Østfolds egen Ida Gudim og islandske Oddur Jónsson. Hele herligheten er mesterlig anført av dirigent Johannes Gustavsson.

Det Norske Blåseensembles nyttårskonserter har klistret seg fast i publikums bevissthet gjennom en årrekke. Det knyttes store forventninger til dirigent, solister og repertoar og for mange er konsertene en kjær tradisjon. Og årets konserter står selvsagt ikke tilbake for tidligere nyttårsfeiringer!

Musikkelskere i hele fylket kan glede seg til å oppleve karismatiske og internasjonalt anerkjente Johannes Gustavsson i eminent direksjon av det feststemte ensemblet. Oddur Jónsson er prisvinnende baryton og omtalt som en av vår generasjons mest betydningsfulle islandske sangere. Som hele Østfolds orkester er det gledelig å ønske Fredrikstadjenta Ida Gudim velkommen til scenen. Ida har for lengst sunget seg fra «ung og lovende» til en fullblods og velutdannet lyrisk sopran i nasjonal målestokk.

Det Norske Blåseensemble setter stor pris på det gode samarbeidet med kulturskolene i fylket og viderefører også tradisjonen med å invitere et knippe av fremtidens musikere til scenen.

Når vi til slutt reiser glassene i en imaginær nyttårsskål, er det selvsagt akkompagnert av gallaklassikerne Radetzky Marsj og Champagnegaloppen.

Vel bekomme!

?Konserten inngår i Det Norske Blåseensembles abonnementstilbud.