Tirsdag 2. apr Kl. 13:00

ARRANGØR: Moss kommune

GRATIS!

Arrangementet starter presis.

Kafeen åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no

Operaperler – Kafe 67+

Gunda-Marie Bruce og Åse Mathiesen

Gundag Marie og Åse inviterer til konsert – fylt av latter, glede og sprudlende musikk.

De to musikerne er fra Operaen og er utdannet ved Barratt Due musikkinstitutt. Her får vi oppleve de vakreste og kjente arierne og sanger fra musikaler og operaen verden, som presenteres med fengslende historier og sjarmerende regi. Humor står i sentrum og pubikum inviteres til å synge med. Gunda-Marie Bruce – Sopran, har sin utdannelse fra Barratt Due musikkinstitutt, Norges Musikkhøgskole og Operahögskolan i Stockholm. Hun har bred erfaring som solist både i inn og utland og har sunget på store scener som Den Kungliga Opera i Stockholm, Drottningholm Slottsteater, Vadstena slott og Bergen Nasjonale Opera. De seneste opera rollene Gunda-Marie har sunget er Adele i Flaggermusen av Strauss, Soeur Constance i Poulencs opera Dialogues des Carmelites, Chocholka i The Cunning Little Vixen av Janacek, Mor Sol i Bronsebukkene av Kverndokk og Lauretta i Gianni Schicchi av Puccini.

Gunda-Marie har mottatt en rekke stipender og utmerkelser for sin stemmeprakt. I 2009 vant hun konkurransen om det gjeve Anders Wall sangstipend i Stockholm. Sommeren 2011 ble hun utnevnt til stipendiat ved Drottningholm Slottsteater etter sin rolletolkning av Arminda i Mozarts opera La finta giardiniera. Dagens Nyheter skrev den gang om Gundag Marie: “Arminda, som gestaltas av Gundag Marie Bruce, är redan en stjärnsopran,
med rondör och mognad i rösten.” Opera Magazine skrev følgende om hennes rolle i operaen Piramo e Tisbe på Vadstena slott i 2010: “The young Norwegian soprano Gundag Marie Bruce acted Piramo with flawless poise and sang with great beauty of tone. She has already appeared at Drottningholm and is, surely, a star in the making.” 2016 hadde Gunda hovederollen på Ringsakeroperan. Hamar Arbeiderblad skrev da: “Den som gjorde den beste jobben var uten tvil sopranen Gundag Marie Bruce i rollen av Fru Ford. Meget livlig, med en imponerende stemmebeherskelse og ikke minst praktfullt volum, spilte hun sin rolle fullt ut som en listig kvinne.”

Åse Mathiesen – Pianist, er utdannet ved Barratt Due Musikkinstitutt og har tilbrakt hver sommer i Moss på Eldøya i Larkollen. Mathiesen virker som freelancepianist, og hennes karriere som solopianist innkluderer blant annet konserter på hovedscenen i Den Norske Opera, Oslo Konserthus, ved Gotland Chamber Music Festival, Festspillene i Piteå, Västerås Konserthus og på Waldemarsudde i Stockholm. I tillegg er Åse også en aktiv kammermusiker.