Lørdag 23. okt Kl. 19:00

VARIGHET: 1 time og 20 minutter
ARRANGØR: Moss Big Band

Forestillingene starter presis. Dørene til salen åpner ca. 20 minutter før forestillingen starter.

På Reise – Moss big band og Vestby Korforening

Velkommen til konsert med Vestby Korforening og Moss Big Band 23.oktober i Moss og 24. oktober i Vestby! Dere skal få bli med på en konsert som skal ta oss til kjente og ukjente steder. Gjennom musikken kan vi drømme oss bort og reise hvor vi vil.

Vestby Korforening og Moss Big Band ble høsten 2019 enige om å lage et felles musikalsk prosjekt høsten 2020 og  planleggingen begynte. Så slo Covid-19 til med full kraft noen måneder senere. Det har vært 18 kulturfattige måneder. Stengte grenser. Ingen klemming. Holde avstand. Vaske hender. Bruke munnbind. Nå åpnes landene litt etter litt, og vi kan ut og fly igjen. Bli med oss på en musikalsk reise i tekst og musikk med fengende rytmer!

Vestby Korforening, stiftet 12.11.1937, er et blandakor på ca 20 aktive medlemmer. De øver på torsdager på Vestby Ungdomsskole. Koret synger for det meste rytmisk musikk, men liker å prøve seg på mange sjangre. Kirkekonserten lille julaften er blitt en kjær tradisjon for koret og Vestby-folk. Ellers er «Vårspretten» i april/ mai blitt en annen tradisjon. Ei heller å forglemme konsertene på Follo Folkehøgskole, 17.- mai, opptredener på sykehjemmet og ellers rundt i bygda, turer til Aalborg og deltakelse i konkurranser.

Moss Big Band ble stiftet 3. desember 2011 og har 10-års jubileum i år. Bandet har faste medlemmer på alle plasser, også på vokal, og øver på onsdager på Bytårnet skole. Det har arbeidet systematisk gjennom flere år for å få til det musikalske nivået det har i dag. Bandet spiller tradisjonell storbandmusikk med ulike rytmer og tempi. Det å kunne ta solistiske oppgaver er en del av å spille i Moss Big Band. MBB har opptrådt på ulike arenaer i Mosse-regionen; I kirker, på Losen, på 17.-mai i Nesparken, hatt