Fredag 17. des Kl. 18:30

VARIGHET: 1 time og 30 minutter
ARRANGØR: Eldbjørg Akademiet

BARN: 220,-

Forestillingene starter presis. Dørene til salen åpner som regel 20 minutter før forestillingens start.

Baren åpner 1 time før forestillingen starter. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Planet A – Vårt felles hjem – Eldbjørg Akademiet

17. – 18.  desember 2021 braker det løs med danseforestillingen «PLANET A – Vårt felles hjem», på Parkteatret. Det vil blir vist frem et bredt spekter av koreografi, innenfor ulike dansestiler, når 250 dansere fra Eldbjørg Akademiet skinner fra scenen. Forestillingen omhandler ulike deler av samfunnet vi lever i, planeten vi bor på og de vi deler den med.

Det finnes ingen Planet B, så vi må ta godt vare på det vi har, og hver danser spiller en viktig rolle i å formidle dette budskapet og spre danseglede fra scenen.