Få billetter igjen

ARRANGØR: Polyphonic

PRIS: 50,- til 150,-
Forestillingene starter presis.

Barene åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å inngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no

Polyphonics jul

Polyphonics jul har i år flyttet seg til Parkteateret. Polyphonic skal igjen gi publikum skikkelig julestemning med julesangene vi alle er så glad i og andre poplåter som hører livet til. Koret består av 45 damer fra hele distriktet og de har i høst øvd intenst for å få mye nytt materiale til julekonserten. Korets dyktige dirigent Charlott-Renee Sandvik Clasén er dama som har tatt det 8 år gamle Polyphonic på en magisk utvikling gjennom fem år. Fantastiske Terje Norum sitter bak tangentene denne ettermiddagen, og vår favoritt lydmann Kai-Roger Simonsen er selvfølgelig med.

Om du kommer rett fra juleshopping eller skal på julebord denne lørdagen rekker du det. Konserten starter kl 17.00, slik at alle kan få den med seg.

Polyphonic har fått med Sparebank 1 Østfold Akershus som sponsor, slik at 100kr av opprinnelig billettpris er sponset av dem.

Kom å få julestemning sammen med oss!