Søndag 21. apr Kl. 14:00

ARRANGØR: Moss kulturskole

BARN: 100,- (under 16år)

Arrangementet starter presis.

Kiosken åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no

Prinsessen som ikke ville være prinsesse – Kulturskolens teaterfestival

De fire teatergruppene Teaterbjørnene, R.A.M.P.E.L.Y.S., H.O.R.I.S.O.N.T. og Teaterkompaniet presenterer fire forskjellige forestillinger på årets store teaterhappening i Teaterskolen!

Teaterbjørnene (3.-5.klasse) spiller «Prinsessen som ikke ville være prinsesse» av Sarina Nachtnebel. Slottet står alltid på tå hev for at prinsessen skal få det som hun vil, men morgenen etter 9-årsdagen sin, vil prinsessen ingenting. Kan det tenkes hun (gisp!!) kjeder seg?? Hvordan i all verden skal de få prinsessen i humør igjen? En sjarmerende liten forestilling, som egner seg spesielt godt for yngre barn.