Få billetter igjen

Onsdag 6. mar Kl. 19:00


HVOR: Parkteatret
VARIGHET: 1 time og 50 minutter
ARRANGØR: Moss kulturhus


PRIS: 445,-
UNDER30: 180,-
HONNØR: 361,-
GRUPPE 10+: 361,-
SCENEKORT: 345,-

Forestillingen starter presis.

Barene åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no


Billett

Riksteatret: Hold kjeft, det er Ibsen!

Liv Gulbrandsen byr på ei halsbrekkande morosam, nær og inderleg forteljing om Henrik Ibsen og si eiga bestemor. Så langt har 20 000 sikra seg billett på Nationaltheatret. Gå ikkje glipp av den kritikarroste framsyninga når Riksteatret kjem til kulturhuset ditt!

Liv Gulbrandsens bestemor elska Ibsen. Og ho trakk med seg barnebarnet i teateret for at Liv, i altfor ung alder, skulle få sjå Hedda skyte seg. Bestemor hadde ei historie ho ikkje kunne fortelje, og nokre livsviktige råd. Men kva historie var dette?

Nokre gonger må vi bruke andre sine ord der vi manglar våre eigne.

Mange kjenner forfattar, programleiar og kulturpersonlegheit Liv Gulbrandsen frå feministiske, litterære harselasar på scenen. Fifty Shades of Grey-trilogien, Karl Ove Knausgårds seksbindsverk Min Kamp og Jo Nesbøs krimbøker om Harry Hole har alle vore utsett for Gulbrandsens godlynte vreide. Når ho tar utgangspunkt i verka til den største dramatikaren vår, byr ho på ei personleg historie. Liv fortel om kloke og merkelege opplevingar av Ibsens skodespel saman med bestemor, i ei halsbrekkande framsyning der du kan gråte og le, eventuelt le til du græt.

Framsyninga Hold kjeft, det er Ibsen! er ei komisk, nær og inderleg kjærleikserklæring til mødrer og bestemødrer, om strev i fleire generasjonar, om kunsten, teateret – og ikkje minst om Henrik Ibsen.

“Nå burde bestemor være jævlig stolt av deg, Gulbrandsen! (…) Og vi ler høyt, for det er ikke bare morsomt, men også skarpt kritisk og litt rørende.” Norsk Shakespearetidsskrift

Av og med Liv Gulbrandsen. Produsert av ShowPeople og Nationaltheatret. På turné med Riksteatret våren 2024.