Lørdag 4. mar Kl. 19:00

GRUPPE 4+: 250,-
RAUS: 100,-

Forestillingene starter presis.

Barene åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å inngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no

Robin faller

En musikalsk forestilling om det å være ung og ha tilsynelatende uendelige muligheter, men mangle et tydelig kart.

Robin er en påfugl. I motsetning til resten av fugleflokken rundt ham, kan han ikke fly. Eller…? Lengselen etter å være noe, etter en familie, kjærlighet og trygghet driver Robin på hvileløs jakt etter identitet og tilhørighet. Men for å vite hvor han skal, må han ta et oppgjør med fortiden. Med barndommens turbulens i halefjærene vil han forsøke å fly.

Dramatiker Rolf Kristian Larsen har hentet inspirasjon fra Kristoffer Cezinando Karlsens musikalske univers og bruker sangene som et springbrett til å fortelle historien om en generasjon med uendelige muligheter foran seg, men uten et tydelig kart. Musikken er bearbeidet for scenen av produsent, komponist og elektronika-artist Bendik Hovik Kjeldsberg, kjent under artistnavnet Bendik HK.

Med: Fabian Christensen, Vivild Falk Berg, Line Heie Hallem & Hege Aga Edelsteen
Dramatiker: Rolf Kristian Larsen
Regissør: Moqi Simon Trolin
Musikk: Bendik Hovik Kjeldsberg. Basert på originalmusikken til Kristoffer Cezinando Karlsen
Visuelt konsept: Moqi Simon Trolin & Arne Kambestad
Lysdesign: Arne Kambestad
Kostymedesign: Silje Teland Pedersen
Koreografisk veiledning: Esa Alanne
Sanginnstudering: Andrea Rydin Berge

Tidligere mediaomtale:
« – Robin faller treffer en nerve i det å være ung i et samfunn med frie valgmuligheter, hvor valg man selv føler at man tar av natur, kan spore en av veien til det man virkelig ønsker seg. Et ungt publikum får ta en, kanskje litt ubehagelig, voksen observasjonsrolle gjennom stykket. Og selv om det å måtte gå i seg selv sjeldent er hyggelig, er provokasjonen av slik refleksjon et sikkert tegn på en forestilling med mening.»

(Sofie Martesdatter Granberg, Universitas)

Forestillingen er en samproduksjon mellom Østfold Internasjonale Teater, Vega Scene og Den Nationale Scene i Bergen, og den er støttet av Dramatikkens Hus, Fritt Ord og Oslo Kommune.