Fredag 15. okt Kl. 19:00

ARRANGØR: Stand up Norge AS

GRUPPE 10+: 440,-

Rune Andersen & Espen Beranek Holm – Gullalderen

Etter suksessene «Hurra for Andersen» (2004) og «Litt av en mann» (2009) er gutta nå endelig sammen igjen. Denne gang en smule eldre, men er de klokere av den grunn? På ingen måte. De er derimot fulle av optimisme og sjølironi, noen innrømmelser kommer naturligvis med alderen. Alle har det slik, så hvorfor ikke utlevere alt? Og hvorfor ikke gjøre det akkurat nå? Nå når vi trenger å le, ikke minst av oss sjøl. Rune og Espen tar støyten! Der mange andre lar seg krenke, velger gutta å le av seg sjøl.

Espen har endelig fått navnet sitt i like store bokstaver som Rune på plakaten. Selvfølgelig mener mange, men hva synes Rune? Akkurat da du hadde vendt deg til å se hele verden gjennom en skjerm: Levende mennesker på en scene, foran andre levende mennesker! I samme rom! Uten muting! Joda det er fremdeles mulig. Og særdeles hyggelig og morsomt.

Regi: Pål Mangor Kvammen

Høstens gladeste nyhet!