Lørdag 14. okt Kl. 19:00


HVOR: Samfunnshuset
VARIGHET: Forventet varighet: 1 time og 30 minutter
ARRANGØR: Moss kulturhus


PRIS: 300,-
Forestillingen starter presis.

Barene åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no


Billett

Sanger jeg lærte av Jokke – Trond Granlund

Trond Granlund er virkelig en av veteranene innen norsk pop og rock.  

Granlunds nyeste prosjekt er plata «Sanger jeg lærte av Jokke» , som er Granlunds tolkninger av Joachims Nielsen sanger.  Plata er kritikerrost og er blitt nominert til Spellemannspris 2022.

Han slo igjennom på slutten av 70 tallet med låta ”Say we`re not apart” som var en hyllest til Elvis .  Før det hadde han sunget rock and roll – og spilt med danseorkesteret Unimits.

På 80 tallet ble det virkelig fart på sakene og han solgte mer plater enn noen andre norske artister i en periode.  Vi kan nevne hits som Girl 16, Lisa, Starstruck , Julia , Driftin osv.

På 90 tallet og fram til i dag har han sunget for det meste på norsk i roots/country/rock genren og høstet særdeles gode kritikker.

Han har lansert sin egen biografi, som heter ”På vei til rock and roll”,

Har hatt en stor hit”Himmelvogna”som han lagde sammen med Bjelleklang , et samarbeid som ble videreført på hans neste plate som kommer senere i år.

I 2010 ga han ut plata ”Sanger jeg lærte av faren min” som solgte bra og førte til direkte sendt konsert på NRK P1 – som også ble sendt på TV på sensommeren 2010, og i 2012 kom hans hittil seneste: Bror min og jeg.  Disse platene aktualiserte Granlund for alvor og etterspørselen kom fra hele landet.  Spesielt Granlunds versjon av «De nære ting» ble godt likt.

Ved siden av å turnere med sangene fra hans lange karriere har han turnet med forestillinger om «The Beatles» sammen med bl.a. Atle Pettersen.  Disse showene har vært store suksess som har tatt for seg Beatles år for år siden 1963. Navnet på showet er «It was fifty years ago today.»   I tillegg har han også hatt vikaroppdrag i forestillingene om «Elvis» som blir spilt rundt på kulturhus.

Repertoirmessig spiller han utdrag fra de norske platene han har laget gjennom de 25 siste årene i en akustisk setting.