Torsdag 19. sep Kl. 21:00


HVOR: House of Foundation
VARIGHET: 2 timer
ARRANGØR: NonstopfestivalenArrangementet er gratis.


Scenen er din – NonStopfestivalen

Har du noe på hjertet eller i skuffen som det er på tide å vise frem på scenen? Nå får du sjansen! For publikum blir dette en variert og spennende aften som garantert vil by på en overraskelse eller flere.

Vi har snakket om det lenge – vi har lyst til å slippe til de «små» stemmene. Det er mange flinke folk i nærområdet som ikke har noe publikum ennå. Med nytt konsept av året åpner vi scenen for alle som har noe de vil dele med et publikum. Det kan være poesi, slampoesi, kåseri, humor eller musikalske innslag. Den eneste betingelsen vi har er at det er plug and play. Det er ikke rom for rigging.

Scenen er også åpen for deg som vil gjøre en «speakers corner» og si noe politisk. Du må gjerne dra det langt, men vær forberedt på både positiv og negativ respons fra salen i så fall! Høster du latterkuler og trampeklapp for påstandene dine, eller blir du buet av scenen?

Hensikten med konseptet er å la scenelyset skinne på de som ikke synes så godt ennå. De som trenger å bygge et publikum, og de som brenner inne med noe som burde deles. Konseptet kan skape en fin yngleplass for kreative, og er også spennende for et publikum som liker å få oppleve ferskvare og noe helt nytt.

Kultursjefen har alt sagt at han skal delta, og flere med ham. Bli med på en hjertelig kveld med mye glede og en sjanse til å se en stjerne bli født. Vi håper at dette vil gi inspirasjon og et løft til kreativ sjeler i byen vår. Konseptet er noe vi ønsker å følge opp og skape et miljø for også etter festivalen.

Her er muligheten du har ventet på – scenen er din!

Vil du bli med?
Vi håper å få mest mulig påmeldinger på forhånd, men det er også lov å tegne seg i døra. Ta kontakt på post@nonstopfestivalen.no for å melde deg på eller hvis du har spørsmål.

Nonstop Internasjonale Teaterfestival 18.–22. september

Nonstop Teaterfestival er fem dager i Moss fylt med teater i all sin herlige bredde. Bli med og bruk hele sanseapparatet når både nasjonale og internasjonale artister i verdensklasse inntar byens scener. Skal du på flere arrangementer, lønner det seg å kjøpe festivalpass.

Se hele programmet her