Onsdag 1. sep Kl. 19:30

VARIGHET: ca. 2 timer inkludert pause
ARRANGØR: Moss Kulturhus

Seven Drunken Nights – The Story of The Dubliners

Opplev historien om Irlands stolte sønner The Dubliners! Nå kommer det irske showet Seven Drunken Nights – The story of The Dubliners endelig til Moss kulturhus!

Dette 2 -timer lange showet gjenskaper musikken og historien til Ireland’s favoritt sønner The Dubliners. Showet forteller om en karriere som strekker seg over 50 år for Ronnie Drew, Luke Kelly, Barney McKenna, Jim McCann, Ciaran Bourke og John Sheahan.

Talentfulle musikere og vokalister bringer nytt liv til Dubliners ikoniske musikk. Men dette er ikke bare en konsert. Historien til The Dubliners fortelles av showet’s karismatiske hovedvokalist og kreative regissør, Ged Graham. Et spesielt designet scenesett hensetter publikum til Dublin’s gater og O’Donoghue’s Pub, hvor The Dubliners historie startet.

Showet skaper en autentisk stemning og innlevelse, hvor publikum rives med og synger og klapper til låter som The Wild Rover, The Black Velvet Band, The Irish Rover, Molly Malone, Finnegan’s Wake, McAlpine’s Fusiliers og selvsagt The Seven Drunken Nights.

Kort sagt er denne feiringen av The Dubliners en feiring av irsk musikk. Det er en kveld full av humor, musikk og ‘craic’ (irsk for underholdning, spøk, artig småprat og morro).

Seven Drunken Nights er: Ged Graham Danny Muldoon Billy Barton Paddy Ryan Benjamin Gunnery Max Gray

‘5 Stars – Theatre and Performance’ – Irish World

Fikk taket til å løfte seg med The Dubliners’ Agderposten