Torsdag 21. nov Kl. 19:00

VARIGHET: 1 time og 30 minutter
ARRANGØR: Early Bird Music & Scyscraper Artist

Arrangementet starter presis.

Barene åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av moderasjonsbevis.

Kjøpte billetter refunderes ikke.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no

Sissels jul – Norgespremiere

Sissel Kyrkjebø omtales som hele Skandinavias juledronning og ikke uten grunn!
I flere tiår har hun turnert for fulle hus i Norge, Sverige, Danmark og Island. Juleturneen ser hun selv på som et av årets store høydepunkter. I år blir premieren i Moss den 21. november, og avsluttes tett opp mot jul bl.a. i det ærverdige Kongelige Teater i København. Innimellom der går ruten gjennom deler av Sverige, Norge og Danmark.

«Sissels jul» har eksistert siden 2013, men konserten fornyes fra år til år.

Sissel sier:
«Siden dette er en jule- og vinterkonsert er det naturlig å ha med noen av de kulturskattene vi forbinder med julen og årstiden. Samtidig vil jeg at konserten skal inneholde låter fra vår egen tid og noe helt nytt», hun fortsetter;

«Jeg ønsker å skape en ny opplevelse for publikum hvert år, og mitt mål er at de som kommer på konserten både skal få julestemning, oppleve at smilebåndene har vært i aksjon og få med seg noe å tenke på når de går ut i vintermørket».

«Sissels Jul» presenteres av EARLY BIRD MUSIC i samarbeid med SKYSKRAPER ARTIST.