Tirsdag 5. mar Kl. 13:00


HVOR: Samfunnshuset
VARIGHET: 1 time
ARRANGØR: Moss kommuneGRATIS!

Arrangementet starter presis.

Kafeen åpner 1 time før forestillingen starter. Vi selger drikke og snacks. Medbrakt er ikke tillatt. Vær ute i god tid for å unngå kø.

Det er ubetjent garderobe i foaje.

For rullestolplass kontakt oss på post@mosskulturhus.no


Skam deg, Mayliss! – Kafe 67+

«Skam deg, Mayliss!» er en liten perle av en forestilling som nå turnerer på 7. året. vi har vært fra Steigen i nord til Kristiansand i sør. I mars gjestet vi Trøndelag Teater.

Monologen er en usentimental, humoristisk og eksistensiell skildring av et kvinneliv.

Gjennom stykket får vi kjennskap til de valgene hun måtte ta for å overleve, men som også frarøvet henne det hun lengtet mest etter. Nå vil hun ikke lenger bare eksistere. Hun vil leve mer. Mye mer!

«Skam deg, Mayliss!» er en monolog etter en roman (Sin ensamma kropp) av den prisbelønte svenske forfatteren ELSIE JOHANSSON. Hun har i flere bøker gitt en stemme til en oversett gruppe kvinner som har kommet i den «den usynlige alder»

Mayliss Palle Johnsen er enke, barnløs og livshungrig Håndverkeren som nettopp har renovert badet hennes står plutselig i døren med en bukett roser. Det setter i gang en tsunami i henne, følelser hun ikke har turt å vedkjenne seg velter frem, men fører også til et dramatisk oppgjør med fortiden hennes.