Tirsdag 12. okt Kl. 18:00

VARIGHET: 1 time og 25 minutter uten pause
ARRANGØR: Moss Kulturhus

FAMILIE (min. 4 stk): 350,-

Forestillingene starter presis. Dørene til salen åpner ca. 20 minutter før forestillingen starter.

Skatten på Sjørøverøya

Opplev Kulturværste sin versjon av barnebok-klassikeren «Skatten på Sjørøverøya» med en rekke av Østfolds fremste artister på scenen. Her tas vi inn i sjørøveruniverset hvor unge Jim Hawkins drar på spennende skattejakt på Sjørøverøya. På sin vei møter han innpåslitne sjørøvere, skumle gjenferd og havets mest fryktede pirat Kaptein Silver – spilt av byens egen Ole Jacob Lindberg.

Forestillingen har mange nye fengende melodier signert slagerkomponist Svein Gundersen. På scenen i tillegg til Ole Jacob Lindberg; Malin Schavenius, Philip Bøckmann, Dag Brandth, Morten Gjerløw Larsen, Aina B. Gundersen, Morgan Lillehjem, Johannes Lindrupsen, Anniken B. Lundberg, Frida Hansen, Dag Sørlie, Sander Thoresen og Mikkel Maanum.

Forestillingen er produsert av Kulturværste i samarbeid med Taran AS. Manus ved Hans-P. Thøgersen. Musikk: Svein Gundersen og regi ved Ole-Hermann Gudim Lundberg.