Lørdag 13. aug Kl. 05:00

VARIGHET: Ca. 75 minutter uten pause
ARRANGØR: Christian Frederik-dagene

Soloppgangskonsert – Eva Weel Skram

Velkommen til «Soloppgangskonsert» med Eva Weel Skram med musikere 13.august i Nesparken. Det er bare å sette av datoen, og glede seg! Vi har hatt magiske morgener med Heidi Gjermundsen Broch (2019) og Trygve Skaug (2021) – dette vil bli en ny slik morgen.

Du kommer vandrende til Nesparken som er lyssatt i mørket. Vi har klappstoler klare, du kan ta med deg din favoritt campingstol. Kaffe og te er klar. Kl. 05.00 går Eva på scenen, og hun har med sin trio, med ektemann Thomas Stenersen i spissen. Vi lover en strålende opplevelse som vil sette seg på din personlige minnebrikke som et varmt og godt minne.

Med låter som «Om du vil», «Selmas sang», og «Kom igjen», har Eva Weel Skram etablert seg som en av de mest folkekjære artistene her til lands. Skram har sluppet to album med norske tekster, Finne heim fra 2018 og Sleppe tak fra 2021, som har høstet strålende kritikker, og blitt omtalt som både «Brutalt ærlig» og musikalsk modent.

Eva Weel Skram har lenge vært en av Norges mest distinkte popartister. Med albumet «Sleppe tak» ligger alt til rette for at hun skal bli allemannseie», skrev Dagsavisen i sin anmeldelse av sistnevnte album, noe som virkelig kan sies å ha slått til. De sterke låtene fra disse to albumene, har nemlig løftet Eva helt opp i toppsjiktet av norskspråklige popartister her til lands.

Eva har gjort det til sitt varemerke å levere fengende melodier med sterke tekster om temaer som ligger hennes hjerte nært, noe som har vist seg å virke både trøstende og inspirerende for hennes stadig voksende publikum.