Fredag 19. mar Kl. 19:30

VARIGHET: 1 time og 30 minutter
ARRANGØR: A.P.P.L.A.U.S.

BARN (t.o.m. 18 år): 200,-

Rabatterte billetter er kun gyldig ved fremvisning av evt. moderasjonsbevis

Stående APPLAUS – 20 år med suksess

En kavalkade over spilte musikaler.

I 20 år har talentfulle ungdommer fra kulturskolens musikkteatergruppe gitt oss fantastiske musikaler og opplevelser til stående applaus og strålende anmeldelser. Årets jubileumsforestilling gir deg høydepunktene fra alle musikalene som vi har spilt tidligere. Gled deg til musikalhits fra Yesterday, Hair, Fame, Grease, West Side Story, A Chorus Line, Rent, Blodsbrødre, Guys and Dolls, Spelemann på taket, Legally Blond, The Producers, My Fair Lady, Hairspray, Addams Family og Shrek.

Nå er igjen Arbeidsomme, Positive, Produktive, Livlige og Aktive Ungdoms-Skuespillere, forkortet til A.P.P.L.A.U.S., klare til å gi deg nye opplevelser.

Velkommen!