Torsdag 10. mar Kl. 19:00

VARIGHET: 1 time og 15 minutter
ARRANGØR: Moss Kulturhus

Forestillingene starter presis. Dørene til salen åpner som regel 20 minutter før forestillingens start.

Baren åpner 1 time før forestillingen starter. Vær ute i god tid for å inngå kø.

Stardust – Hilde Louise Asbjørnsen

Musiker, komiker, skuespiller og nå forfatter Asbjørnsen inviterer til sitt solo-show om åtte utrolige kvinneliv for 100 år siden, da jazz var rock’n roll. Med et tegneserieaktig glimt i øyet og ved hjelp av noen av århundrets største jazz-hits forteller hun om skjebnen til sine største musikalske heltinner: Bokken Lasson, Mae West, Bessie Smith, Josephine Baker, Marlene Dietrich, Edith Piaf, Billie Holiday og Marilyn Monroe.

«Stardust» er en nyfeministisk fest-forestilling om synd, skam, ekstase og ambisjoner på oldemors tid. Historien fortelles ofte gjennom mannlige bragder. I «Stardust» forteller Asbjørnsen tidenes gang gjennom livene til åtte av verdens store kvinnelige stjerner, artister som brøt barrierer og tabuer lenge før bh’en brant på slutten av 60-tallet. Både boken og showet dykker ned i kamper, ambisjoner og seiere mot alle odds i en tid vi i dag ser på som kvinneundertrykkende og tungrodd. «Stardust» er fylt til randen av drivende musikalske nummer, backet av en levende jazz-trio som er sterkt delaktig i å transportere oss fra New York i «de glade 20- åra», via Berlin på sitt mørkeste og Paris på sitt villeste, til Kristiania på sitt mest uskyldige… Det blir salg og signering av bøker etter showet.

Manus: Hilde Louise Asbjørnsen & Teodor Janson
Regi: Teodor Janson og Mattias Carlsson